Yrkeskläder för Proffs har skapats för att göra livet enklare för våra kunder, med 4 pelare i grunden

SÄKERHET I BUDGETEN

Med vår inköpsportal så täcker du hela företagets behov och du kan ha en trygghet i att budgeten som sattes i Q1 kommer räcka året ut. Vi behöver inte sticka under stol med att vårt största värde ligger i att ha en skräddarsydd webbshop som samtidigt som den ger dig kontroll ger dina anställda frihet


SPECIALISERAD UTRUSTNING A-Ö

Ta hand om din personal, så tar dom hand om dig. Vi vet värdet i riktigt bra skyddutrustning, från ortopediska inlägg för arbetsskor, till formgjutna hörselskydd och innovativ synlighetsutrustning. Du sparar också tid i alla led av ditt företag när du centraliserar dina inköp hos oss - Marknadens enda aktör som kan täcka 100% av dina behov, oavsett bransch.


ARBETARNAS TID GÅR TILL ARBETE

Säkerställ att din personal är ute på bygget, körningen eller fältet, där ni tjänar era pengar, istället för att lägga timmar på att köra till den lokala leverantören och sedan tillbaka. 


EFFEKTIVT MILJÖTÄNK

Varje inköp som görs via Yrkeskläder för Proffs är flera spontana inköpsresor elimineras, och utöver den självklara fördelen att din personal är ute och tjänar pengar istället för att sitta och köra, så sparar vi också på miljön tillsammans.


För att faktiskt kunna erbjuda det bästa och mest heltäckande utbudet till alla branscher så har vi behövt investera i kompetens. Vid beställning av formgjutna ortopediska inlägg eller formgjutna hörselskydd så skickar vi ut en certifierad specialist direkt från oss på Yrkeskläder för Proffs. För oss är det viktigaste att kvalitetssäkra varenda affär och kommer hellre ut till en kund och låter dig prova en rad produkter så att du vet vad du köper och vi vet att du förbli nöjd, än att stänga snabba affärer. Vi värderar organisk utveckling för vi ser att när våra kunder väl använt en inköpsportal från Yrkeskläder för Proffs så tittar de aldrig tillbaka, samtidigt som vi inte behöver spendera pengar på marknadsföring då vår stabila tillväxt säkerställer att rätt kunder hittar sin väg till oss med tiden. 


Vill du veta mer om vårat utbud eller få tillgång till din inköpsportal?

Kontakta oss här