På Yrkeskläder För Proffs (YFP) är vi stolta över att erbjuda högkvalitativa arbetskläder som håller dig varm och torr på jobbet.


Vårt fokus är att ge våra kunder de bästa möjliga produkterna, oavsett om det är jackor, byxor, overaller, skor, hjälmar eller skyddsglasögon. Vi arbetar alltid med att utveckla nya och innovativa produkter och tjänster som uppfyller kundernas behov och bland dom högsta standarderna på marknaden.


För oss är kvalitet och hållbarhet viktigt. Vi vill att våra kunder ska kunna känna sig trygga i att våra produkter håller dem säkra och torra på jobbet. Vi vill leverera produkter från kända men också okända varumärken som håller oerhört hög kvalitet och vi håller våra leverantörer mot en hög standard mot miljömässig hållbarhet och komfort. Vi arbetar både mot hållbarhet ur en miljösynpunkt och ur en arbetsmiljösynpunkt. 


Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter för att passa alla behov. Oavsett om du arbetar inom städ/lokalvård, bygg, industri, lantbruk transport eller andra krävande miljöer, har vi produkterna som passar dig.


Vi har också produkter för dig som söker en effektiv kanal att köpa in profilprodukter PSU eller arbetskläder. Just nu arbetar vi på att ta in mer medicinsk kompetens på marknaden. För att erbjuda våra kunder det bästa möjliga stödet i val av skyddsutrustning och arbetskläder.


Vi arbetar för att skapa en snabb och effektiv kanal för inköp samtidigt som vi vil skapa det bästa stödet på marknaden för att få rätt produkter till rätt pris. Därför har vi en unik nöjd kund garanti. Har vi inte produkter i sortiment du är nöjd ed tar vi in rätt produkter för dig.


Välkommen till Yrkeskläder för proffs!