BATA skor

Skor

I det här kapitlet ska jag prata om skor. Skor är en av de viktigaste delarna av dina arbetskläder. De skyddar dina fötter från skador och de hjälper dig att hålla dig bekväm under arbetsdagen.

Det finns många olika typer av arbetsskor, så det är viktigt att välja rätt skor för ditt arbete. Om du arbetar i en miljö med farliga vätskor ska du välja skor med vattentät konstruktion. Om du arbetar i en miljö med vassa föremål ska du välja skor med stålhätta. Och om du arbetar i en miljö med kyla ska du välja skor med värmeisolering.

Oavsett vilken typ av skor du väljer är det viktigt att de passar bra. Skor som är för små eller för stora kan orsaka smärta och skador.


Snygg arbetströja som passar kontor eller tillställningar

Tröjor

En t-shirt är en bra bas för alla arbetskläder. Den är bekväm och lätt att röra sig i.

När du väljer en t-shirt till jobbet är det viktigt att tänka på miljön du arbetar i. Om du arbetar i en varm miljö ska du välja en t-shirt i ett tunt, andningsbart material. Om du arbetar i en kall miljö ska du välja en t-shirt i ett tjockare, värmande material.

Du bör också tänka på företagets policy för arbetskläder. Vissa företag har regler om vilken typ av tröjor som är tillåtna.


quiltad jacka av hög kvalite som följer modet

Jackor

En jacka är ett bra sätt att skydda dig från väder och vind. Den kan också hjälpa dig att hålla dig varm på kalla dagar.

När du väljer en jacka till jobbet är det viktigt att tänka på miljön du arbetar i. Om du arbetar i en kall miljö ska du välja en jacka i ett tjockt, värmande material. Om du arbetar i en varm miljö ska du välja en jacka i ett tunt, andningsbart material.


frågande arbetande person som inte kan bestämma vilka handksar hen ska ha

Handskar

Handskar är ett bra sätt att skydda dina händer från skador. De kan också hjälpa dig att hålla dig varm på kalla dagar.

När du väljer handskar till jobbet är det viktigt att tänka på miljön du arbetar i. Om du arbetar med farliga vätskor ska du välja handskar som är vattentäta. Om du arbetar med vassa föremål ska du välja handskar med skyddshandskar. Och om du arbetar i en kall miljö ska du välja handskar med värmeisolering.


en hukande arbetare som demostrerar hur väl våra stretch partier fungerar

Arbetsbyxor

Kapitel 1: Varför är arbetsbyxor viktiga?

Arbetsbyxor är viktiga av flera anledningar. För det första kan de skydda dina ben från skador. Om du arbetar i en miljö med farliga vätskor eller vassa föremål kan arbetsbyxor hjälpa till att skydda dig från att bli blöt eller skadad. För det andra kan arbetsbyxor vara bekväma och hållbara. De är gjorda av slitstarka material som kan stå emot tuffa tag. För det tredje kan arbetsbyxor hjälpa dig att se professionell ut. De är ett bra sätt att visa att du är seriös om ditt arbete.

Kapitel 2: Hur väljer du rätt arbetsbyxor?

När du väljer arbetsbyxor är det viktigt att tänka på följande:

Miljön du arbetar i

Om du arbetar i en miljö med farliga vätskor eller vassa föremål behöver du arbetsbyxor med skyddande funktioner, till exempel vattentät konstruktion eller tåliga paneler. Om du arbetar i en kall miljö behöver du arbetsbyxor med värmeisolering.

Typen av arbete du utför

Om du arbetar med tungt arbete behöver du arbetsbyxor som är bekväma och har god rörlighet. Om du arbetar med arbete som kräver mycket knäböjning behöver du arbetsbyxor med förstärkta knän.


rogivande bild på en kvinna som visar att man kan ha riktigt snygga kläder på sig även på jobbet

Profilering

Profilering är ett bra sätt att visa upp ditt företag och dess värderingar. Det kan också hjälpa dig att bygga upp en positiv image hos kunder och potentiella kunder.

När du profilerar ditt företag genom arbetskläder är det viktigt att välja kläder som är snygga och funktionella. Du bör också tänka på företagets målgrupp. Vilken typ av image vill du förmedla?

Vi kan hjälpa dig att hitta arbetskläder som är säkra, bekväma och som representerar ditt företag på bästa sätt. Vi har ett stort utbud av arbetskläder i olika stilar och färger. Vi kan också hjälpa dig att designa skräddarsydda profilkläder med ditt företags logotyp eller annan design.

Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer om våra tjänster.